Na pijnlijke breuk in 'Blind Getrouwd': Isabelle heeft belangrijk nieuws over haar liefdesleven TV en Radio
TV en Radio

Na pijnlijke breuk in 'Blind Getrouwd': Isabelle heeft belangrijk nieuws over haar liefdesleven

Na pijnlijke breuk in 'Blind Getrouwd': Isabelle heeft belangrijk nieuws over haar liefdesleven

Tussen Matthieu en Isabelle uit 'Blind Getrouwd' is het helaas niets geworden. In Dag Allemaal onthult de goedlachse blondine nu meer over die finale beslissing en over haar liefdesleven.

Hoewel weinigen verrast waren toen Matthieu en Isabelle 'nee' zeiden tegen elkaar, zou die laatste liever 'ja' gezegd hebben. "Ik zou daar niet beschaamd voor geweest zijn, alleszins. Maar uiteindelijk heeft zijn duidelijke 'nee' me ook beïnvloed natuurlijk", aldus Isabelle in Dag Allemaal.

Ze blijft dan ook nog met heel wat vragen achter. "Wat had Matthieu nodig om die gevoelens voor mij te laten groeien? En waarom had hij z’n lat zo hoog gelegd? Van bij het begin peperden ze ons in dat we bij het beslissing­smoment nog geen grote gevoelens moesten verwachten. Waarom heeft hij dan toch z’n gedacht zo willen doordrijven?", klinkt het.

Lieve knuffelbeer

Maar inmiddels heeft ze zich daarbij neergelegd. Toch is een nieuwe relatie nog niet aan de orde. "Er is niemand in m’n leven, en nu het allemaal op tv te zien is, ligt dat ook wel moeilijk. Ik moet eerst weer op m’n plooi komen. Maar daarna? Een lieve knuffelbeer die graag babbelt en met mij meezingt in de auto is zeker welkom!"

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws