Na slecht nieuws over gezondheid heeft Pedro Elias heuglijk nieuws te melden TV en Radio
TV en Radio

Na slecht nieuws over gezondheid heeft Pedro Elias heuglijk nieuws te melden

Na slecht nieuws over gezondheid heeft Pedro Elias heuglijk nieuws te melden

Pedro Elias kampt met psychische problemen. Dat maakte de presentator vorige week zelf bekend op Instagram. Binnenkort vertelt hij er alles over in zijn gloednieuwe Play4-programma ‘Patiënt Pedro’. Gelukkig kan hij nu ook een pak beter nieuws met de wereld delen.

Vanaf 12 december zien we hoe Pedro Elias de confrontatie aangaat met zijn angsten in ‘Patiënt Pedro’ op Play4. Maar ook daarnaast zullen we de presentator de komende weken wat vaker op tv zien. In een luchtiger jasje dan. Pedro Elias maakt zijn debuut als quizmaster in het gloednieuwe, satirische programma ‘Voordat de bom valt’.

Daarin stelt hij telkens vijf BV’s enkele - niet al te serieuze - vragen over 2022. Wat is hen allemaal bijgebleven van het afgelopen jaar? Van hoogte- en dieptepunten tot grappige en verrassende gebeurtenissen. Bovendien krijgt Pedro twee co-hosts met kennis van zaken: basketballer Jean-Marc Mwema staat in voor de sportvragen, ‘Nonkels’-actrice Isabelle Van Hecke voor het showbizz-gedeelte.

‘Voordat de bom valt’ kan je op donderdag 22 en 29 december bekijken op Play4. De BV’s die straks aan het quizzen slaan: Rik Verheye, Erik Van Looy, Alex Agnew en stand-upcomedians Amelie Aelbrecht en Vincent Voeten. In de tweede aflevering worden Rik en Amelie vervangen door Maaike Cafmeyer en Elisabeth Lucie Baeten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws