Na tegenslag voor Aaron Blommaert: presentator krijgt grote kans aangeboden TV en Radio
TV en Radio

Na tegenslag voor Aaron Blommaert: presentator krijgt grote kans aangeboden

Na tegenslag voor Aaron Blommaert: presentator krijgt grote kans aangeboden

Nu Aster Nzeyimana overstapt van de VRT naar VTM, neemt hij Aaron Blommaerts rol als presentator van ‘The Voice van Vlaanderen’ over. Het zag er dus naar uit dat de 20-jarige zanger even zonder presentatieopdracht zat bij de commerciële zender. Maar nu krijgt Aaron fantastisch nieuws te horen.

The Voice Kids’ werd bijna volledig in een nieuw jasje gestoken. K3 en Duncan Laurence zijn dit jaar niet meer van de partij als coaches. Pommelien Thijs en Coely zullen Laura Tesoro en Metejoor dit seizoen vervoegen. Maar de zangwedstrijd krijgt ook twee nieuwe presentatoren: Aaron Blommaert en Nora Gharib. Het duo neemt de plekjes in van An Lemmens en Koen Wauters.

Ironisch genoeg nam de ‘Familie’-acteur in 2014 zelf nog deel aan ‘The Voice Kids’. “De cirkel is rond”, lacht hij in Het Laatste Nieuws. “Op mijn 14e stond ik met een bang hartje ‘Louise' van Gers Pardoel te zingen in ‘The Voice Kids' en belandde ik in team Slongs. Die ervaring neem ik mee om alle kinderen een hart onder de riem te steken. Ik weet exact hoe het voelt”, denkt de presentator erover.

Vrienden

Aaron is duidelijk klaar om erin te vliegen! Extra leuk is dat hij er heel wat onbekenden tegen het lijf liep. “Het zijn bijna allemaal vrienden en collega's van mij bij ‘The Voice Kids’”, bedenkt de presentator zich. “Pommelien in #LikeMe, Coely was mijn medefinalist bij ‘The Masked Singer' en Laura was mijn co-host bij ‘Tien Om Te Zien'. Enkel met Metejoor moet ik nog is een pint gaan drinken en we zijn rond”, lacht hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws