Na zijn pijnlijke exit: afgewezen Wesley niet te spreken over medekandidaten Joffrey en Branko TV en Radio
TV en Radio

Na zijn pijnlijke exit: afgewezen Wesley niet te spreken over medekandidaten Joffrey en Branko

Na zijn pijnlijke exit: afgewezen Wesley niet te spreken over medekandidaten Joffrey en Branko

Afgelopen zondag konden we zien hoe Wesley de Zweedse boerderij van Robbe moest verlaten. Bij HLN.be reageert hij nu op zijn onverwachte exit en is hij ook niet mals voor zijn medekandidaten.

Voor Wesley kwam zijn vertrek totaal onverwacht. "Ik had het totaal niet zien aankomen dat Robbe me als eerste zou wegsturen. Ik was er vrij gerust in. Ik had eerder het gevoel dat Joffrey zijn koffers zou moeten pakken. Toen ik toch moest vertrekken, heb ik een traantje gelaten. Als ik het keuzemoment opnieuw op tv zie, voel ik de stress weer opborrelen", vertelt hij bij HLN.be.

Helaas kreeg hij ook geen duidelijke uitleg van Robbe. "Tijdens mijn nacht op hotel en in het vliegtuig naar huis vroeg ik me af waarom ik er niet meer bij was. Had ik het anders moeten aanpakken? Nadien stuurde Robbe me een lief bericht: 'Ik heb gehoord dat je het moeilijk hebt. Misschien had je langer moeten blijven en heb ik de verkeerde keuze gemaakt.' Ik heb nog steeds contact met hem", onthult Wesley. Maar met de andere twee heeft hij geen contact meer. Bovendien vindt hij zowel Branko als Joffrey geen goede match voor Robbe.

Niet meer gehoord

"Naar mijn gevoel is Branko iets te jong, maar Joffrey geef ik nog minder kans. Hij drong zich vaak wat te veel op. Ik denk niet dat hij een goede match is voor Robbe. Ik heb geen contact meer met hem. Hij zou de kleren die ik in Zweden vergeten was, terugbezorgen als hij in België was. Maar ik heb hem niet meer gehoord ... En Branko ook niet", klinkt het teleurgesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws