Natalia is heel duidelijk over roddel over 'Back To Reality': "Dat klopt gewoon niet!" TV en Radio
TV en Radio

Natalia is heel duidelijk over roddel over 'Back To Reality': "Dat klopt gewoon niet!"

Natalia is heel duidelijk over roddel over 'Back To Reality': "Dat klopt gewoon niet!"

Natalia heeft voor het eerst zelf uitgebreid gereageerd op de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Natalia werd op het matje geroepen door VTM na haar gedrag achter de schermen van 'Back To Reality'. Dat programma werd overigens na aanhoudende kritiek ook afgevoerd door de zender.

“Ik heb met heel veel verbazing en verwondering gezien wat er allemaal geschreven en gezegd is in de pers en online”, legt Natalia uit op Instagram. “Allereerst, ik leef enorm mee met alle mama’s die zich aangesproken en gekwetst voelen”, aldus Natalia.

“Ik heb dat nooit zo gewild en het programma is helemaal anders uitgedraaid dan dat het bedoeld was en dat heeft voor heel veel moeilijkheden gezorgd."

Ze reageert ook op de aantijgingen van de buren dat ze niet altijd in het huis sliep met Astrid Coppens tijdens de opnames van het programma. "Wij hebben namelijk wel in dat huis geslapen, voor het geval dat er mensen zijn die denken dat dat niet waar is”, zegt ze.

“Er zijn tijdens het maken van het programma ook dingen misgelopen die voor frustraties hebben gezorgd, bij iedereen. En ik kan zeker toegeven dat het mij soms te veel werd. Ik heb daar dan ook heftiger op gereageerd dan anders.”

“Ik hoop ook dat dit bericht iedereen op de juiste manier bereikt en verder wil ik de schermgezichten van alle zenders bedanken, die mij gesteund hebben", zegt de zangeres nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws