Natalia reageert voor het eerst op aantijgingen: "Dit is er écht gebeurd" TV en Radio
TV en Radio

Natalia reageert voor het eerst op aantijgingen: "Dit is er écht gebeurd"

Natalia reageert voor het eerst op aantijgingen: "Dit is er écht gebeurd"

Natalia heeft gereageerd op de beschuldigingen van ontoelaatbaar gedrag van medewekers. Op de set van 'Back to Reality' zouden er harde woorden gevallen zijn en zou de zangeres een gebrek aan respect getoond hebben.

Bij Het Nieuwsblad reageert Natalia nu zelf op al die aantijgingen. Ze werd door VTM op het matje geroepen en heeft haar verontschuldigingen intern aangeboden.

"‘Back to reality’ was een pittig programma om te maken”, legt Natalia uit. “Ik heb héél veel respect voor de mensen die dit dagelijks moeten doen, stevig op je centen letten in combinatie met jobs en kids. Ook voor mij was het géén evidente oefening: dertig dagen samen in een huis met een beperkt budget, 4 kleine kindjes en diverse cameraploegen…”

“Daardoor zijn er achter de schermen soms woorden gevallen”, vervolgt Natalia. “In the heat of the moment heb ik wel eens sterk gereageerd en geroepen over bepaalde zaken. Daarover ben ik achteraf in gesprek gegaan met het productiehuis en met de zender."

"We hebben er allemaal uit geleerd, en ik heb ook mijn verontschuldigingen aangeboden. Dat voelde alleen maar juist om te doen. Samen met alle betrokken partijen zijn de plooien gladgestreken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws