Net na pijnlijke relatiebreuk met Gavin: opnieuw zware tegenslag voor Gordon TV en Radio
TV en Radio

Net na pijnlijke relatiebreuk met Gavin: opnieuw zware tegenslag voor Gordon

Net na pijnlijke relatiebreuk met Gavin: opnieuw zware tegenslag voor Gordon

Gordon heeft momenteel geen geluk in de liefde, want onlangs bevestigde hij nog dat hij niet langer samen is met de Australische Gavin. Helaas krijgt de presentator nu opnieuw slecht nieuws te horen, want ook op tv doet hij het niet zo goed.

Gordon gaat door een moeilijke periode. De Nederlandse presentator is namelijk kapot van verdriet door de breuk met Gavin. Gordon leerde de Australiër kennen toen hij op wereldreis was en het was meteen dikke liefde tussen de twee. Eind maart verloofden ze zich zelfs nog, maar enkele weken later besloten ze al om een punt achter hun relatie te zetten.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Gavin klapte niet veel later uit de biecht over de split in een gesprek met Privé. Zo zei de Australiër onder andere dat Gordon zware stemmingswisselingen heeft en nog steeds kampt met een drugsverslaving. Dit spraakmakende interview schoot in het verkeerde keelgat bij de Nederlander en hij haalde vervolgens fel uit naar zijn ex-verloofde. Heel wat drama dus, maar nu krijgt Gordon nog meer slecht nieuws te horen.

Zonde

Mediaconsulente Tina Nijkamp heeft namelijk niet veel positiefs te melden over de kijkcijfers van Gordons nieuwe tv-programma 'Wat een uitvinding'. "Enorme kijkcijfertegenslag", noemt zij het zelfs. Dat is dus opnieuw een grote domper voor de presentator. "'Wat een uitvinding' scoort alsmaar slechter", besluit het juicekanaal reality_fbi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws