Netflix haalt plots de stekker uit graag geziene fantasyserie: "Diep bedroefd om dit te horen" TV en Radio
TV en Radio

Netflix haalt plots de stekker uit graag geziene fantasyserie: "Diep bedroefd om dit te horen"

Netflix haalt plots de stekker uit graag geziene fantasyserie: "Diep bedroefd om dit te horen"

Netflix heeft geen goed nieuws voor de fans van 'Shadow and Bone'. Zo zal er - ondanks dat de serie goede kritieken kreeg - geen derde seizoen komen van de fantasyreeks.

'Shadow and Bone' werd voor het eerst uitgezonden in 2021. Eerder dit jaar verscheen seizoen twee op Netflix. Maar ondanks dat de fantasyreeks bijzonder goede reviews kreeg en dat het eerste seizoen goed bekeken werd, komt er toch geen derde seizoen.

Het tweede seizoen zou namelijk een pak minder kijklustigen getrokken hebben dan het eerste. 'Schaduw and Bone' is gebaseerd op de gelijknamige boekentrilogie van auteur Leigh Bardugo. Hij reageert erg verslagen op het nieuws.

Diep bedroefd

"Het nieuws raakt mij hard. Ik ben diep bedroefd en teleurgesteld, maar ik probeer ook vast te houden aan mijn dankbaarheid. De meeste auteurs krijgen nooit een bewerking van hun werk te zien", klinkt het op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws