Niels Destadsbader geeft zijn mening over Jens Dendoncker in 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Niels Destadsbader geeft zijn mening over Jens Dendoncker in 'The Masked Singer'

Niels Destadsbader geeft zijn mening over Jens Dendoncker in 'The Masked Singer'

Vanavond start eindelijk het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ en voor het eerst zal het populaire VTM-programma niet gepresenteerd worden door Niels Destadsbader. In een nieuw interview laat hij weten wat hij echt denkt van de nieuwe presentator Jens Dendoncker.

Niels Destadsbader maakte recent de overstap van VTM naar VRT en dat betekent ook dat hij niet meer te zien zal zijn als presentator in ‘The Masked Singer’. Ondertussen weten we al even dat Jens Dendoncker die rol op zich zal nemen en vanavond zullen we hem voor het eerst aan het werk kunnen zien.

Toen Jens gevraagd werd voor 'The Masked Singer', wilde hij echt de zegen van Niels hebben. “Hij belde me persoonlijk op om te zeggen dat hij het programma ging presenteren. En als ik het één iemand gun, dan is het Jens wel”, vertelt Niels aan Story. Bovendien is hij ook al gaan kijken naar een show van het programma. “Hij doet het heel goed”, geeft Niels eerlijk toe.

Toch voelde het wel een beetje raar om Jens op het podium te zien staan. “Het was wennen om dingen die ik altijd zei, nu uit zijn mond te horen”, zegt hij. Dat komt deels doordat Niels ‘The Masked Singer’ nog altijd als zijn eigen kindje ziet. “Door mijn grapjes en woordspelingen heb ik dat programma mee gekleurd”, legt hij uit. “Maar kijk, VTM heeft mij niet buitengegooid, hé. Het was mijn keuze om naar VRT te gaan. En ik blijf fan van het programma”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws