Nieuw gezicht in 'Familie' voorspelt onheil: "Hij heeft geen goede bedoelingen" TV en Radio
TV en Radio

Nieuw gezicht in 'Familie' voorspelt onheil: "Hij heeft geen goede bedoelingen"

Nieuw gezicht in 'Familie' voorspelt onheil: "Hij heeft geen goede bedoelingen"

Door het vertrek van Kato uit ‘Familie’ is er ruimte gekomen voor nieuwe verhaallijnen. En daar horen natuurlijk ook nieuwe personages bij. Deze week mogen we er zelfs twee verwelkomen: Joost, professor in de forensische psychiatrie, en Raymond, de nonkel van Quinten.

Vooral die tweede is opvallend. Niemand minder dan acteur Frans Van der Aa, die je kan kennen uit de Ketnet-reeks ‘En daarmee basta!’ of als Zwarte Piet in ‘Dag Sinterklaas’, neemt de rol voor zijn rekening. Hij dook woensdag onverwacht op in de reeks als de mysterieuze nonkel Raymond en komt de boel serieus op stelten zetten.

“Nonkel Raymond blijkt namelijk niet de sympathieke goeierd te zijn die hij op het eerste gezicht lijkt”, kan de acteur al verklappen in Het Laatste Nieuws. “Hij duikt op om na een familievete iets recht te zetten.” Zogezegd. De kijker voelt meteen dat er iets niet helemaal pluis is.

“Lijkt me verdacht, ik denk niet dat hij Quintens nonkel is”, merkt een fan op op Facebook. “Geen nonkel, maar iemand uit Quintens verleden”, “Ik denk een medegevangene van Quinten”, “Volgens mij is het iemand van de drugsbende van Mira” en “Hij heeft sowieso geen goede bedoelingen”, is iedereen het erover eens. “Quinten is er alleszins niet gerust in aan zijn blik te zien”, besluiten ze. Dat belooft nog spannend te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws