Nu al barsten bij eerste 'Blind Getrouwd'-koppel? "Groot struikelblok"

230901jolienblindgetrouwdvtm
Nog twee keer slapen en we horen de huwelijksklokken weer luiden in ‘Blind Getrouwd’. Voor het zover is, konden we al kennismaken met het eerste koppel: Jolien (32) en Brecht (32). Maar de experts lijken nu al een grote struikelblok tussen de twee te verklappen.
Maandag treden stewardess en ex-miss Jolien De Neve en turnleraar en vrijwillig brandweerman Brecht Heldenbergh in het huwelijk in ‘Blind Getrouwd’. Eén ding is zeker: ze vormen nu al hét plaatje van het nieuwe seizoen. Maar of hun huwelijk ook standhoudt, zal nog moeten blijken. “Het was voor ons best interessant om een geschikte partner voor Jolien te vinden”, geeft psycholoog Wim Slabbinck toe in Het Laatste Nieuws.
Niet alleen draagt de kandidate al een serieus rugzakje met zich mee, in het verleden viel ze ook steeds op mannen die “emotioneel onbeschikbaar” waren. “Het was dus onze taak om iemand te vinden die stabiliteit, zekerheid en betrouwbaarheid uitstraalt.” Brecht staat dus niet voor een gemakkelijke opdracht, maar de experts hebben er het volste vertrouwen in.

Afstand

Maar wat hun grootste struikelblok kan vormen, is de afstand. Aangezien Jolien in Kalken, bij Gent, woont en Brecht in het Brabantse Gooik, zijn de love birds maar liefst 46 kilometer van elkaar verwijderd. Afstand is het verleden al vaker een issue geweest. Denk maar aan Brecht en Dziubi of Candice en Marijn. Maar Jolien is vastberaden om het experiment te doen slagen. “Ik heb Gooik moeten googelen. Het ligt niet echt in de buurt, maar dat maakt me niet uit. Ik ben niet echt honkvast”, besluit de bruid.
Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd', Bron: VTM
Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd', Bron: VTM