Nu al opvallende verhaallijn van 'Familie' onthuld?  "Het gaat slecht aflopen met Raven" TV en Radio
TV en Radio

Nu al opvallende verhaallijn van 'Familie' onthuld? "Het gaat slecht aflopen met Raven"

Nu al opvallende verhaallijn van 'Familie' onthuld?  "Het gaat slecht aflopen met Raven"

Het ziet er niet al te best uit voor Raven (Aaron Blommaert) in ‘Familie’. Sinds zijn breuk met Louise (Charlotte Sieben) is Lars’ zoon volledig op het slechte pad beland. Maar fans hebben nu een nieuwe, onrustwekkende ontdekking gedaan over het verdere verloop van zijn verhaal.

Raven is helemaal op de dool. Sinds zijn breuk met Louise is zijn druggebruik allemaal maar verslechterd. “In het nieuwe seizoen wordt Raven steeds meer geconfronteerd met zijn demonen”, onthulde creative producer Wim Feyaerts vorige week nog in Het Laatste Nieuws. “Zijn situatie evolueert van kwaad naar erger.”

Heel wat fans vrezen dan ook dat het niet snel goed zal komen met Raven. Een opmerkzame kijker is namelijk iets verontrustends te weten gekomen. “Ze zoeken figuranten voor in een psychiatrische instelling”, lezen we op sociale media. Voor de fans is het duidelijk. “Het heeft waarschijnlijk met Raven te maken” en “Hij zal opgesloten worden in zo’n instelling om af te kicken. Het gaat dus slecht aflopen met hem”, voorspellen ze.

Diepe put

Eerder hintte Aaron Blommaert al dat het de slechte kant op zou gaan met Raven. “Voor zijn eigen bestwil zal hij even door het slijk moeten. Soms moet je diep vallen voor je weer hoog kunt eindigen”, zei de acteur onlangs nog in HLN Showbits. We hebben de laatste stoot van zijn personage duidelijk nog niet gezien. “Ik kan al verklappen dat de kijkers Raven even niet zo graag gaan zien”, leasede hij toen al. Dat belooft!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws