Opnames 'Het Jachtseizoen' lopen pijnlijk af voor Julie Van den Steen: "Dit heb ik eraan overgehouden" TV en Radio
TV en Radio

Opnames 'Het Jachtseizoen' lopen pijnlijk af voor Julie Van den Steen: "Dit heb ik eraan overgehouden"

Opnames 'Het Jachtseizoen' lopen pijnlijk af voor Julie Van den Steen: "Dit heb ik eraan overgehouden"

Gisteren zette Julie Van den Steen met Laura Tesoro en Nora Gharib opnieuw de achtervolging in in ‘Het Jachtseizoen’ op VTM. Helaas verliepen de opnames niet altijd vlekkeloos voor het VTM-gezicht. Een keer liep het faliekant mis voor Julie.

Samen met Nora Gharib vormt Julie Van den Steen het nieuwe gezicht in ‘Het Jachtseizoen’. De twee dames namen zo de plekjes van Jamie-Lee Six en Maarten Cop naast Laura Tesoro in. Julie moet je het bovendien geen twee keer vragen om volgend jaar opnieuw van de partij te zijn. “Elke draaidag gebeurde er wel iets waarvan we dachten: dit gaat niemand geloven”, zegt de presentatrice in Story.

“Zoals toen ons busje door de politie werd tegengehouden op een brug en net op dat moment onze prooien Karen Damen en Andy Peelman op een bootje onder ons door kwamen gevaren. Heel straf”, herinnert Julie zich. “We hebben zo vaak 'What the fuck!' geroepen dat de productie ons zelfs op ons taaltje moest wijzen”, lacht de blondine.

Litteken

Zelf is Julie trouwens niet heelhuids uit de opnames gekomen. Eén keer liep het wel heel pijnlijk voor haar af. “Tijdens een wilde achtervolging ben ik met mijn been in de prikkeldraad blijven hangen”, weet de presentatrice te vertellen. “Daar heb ik een litteken aan overgehouden.”

Populair

Laatste nieuws