Oude bekende doet herintrede in 'Familie': "We zullen zien voor hoelang" TV en Radio
TV en Radio

Oude bekende doet herintrede in 'Familie': "We zullen zien voor hoelang"

Oude bekende doet herintrede in 'Familie': "We zullen zien voor hoelang"

Zijn ontslag bij ‘Familie’ was voor Ludo Hellinx een bittere pil om te slikken. Gelukkig mocht hij in de kerstaflevering toch nog even terugkeren, samen met tv-vrouw Jenny (Hilde Van haesendonck). Maar daar lijkt het verhaal voor hen niet op te houden. Binnenkort duikt het koppel opnieuw op in de reeks.

Ludo Hellinx (Patrick) en Hilde Van haesendonck (Jenny) stonden een tijdje terug even weer op de set van ‘Familie’. “Het was héél kort. Eén scène. Voor ik het wist was het voorbij”, vertelt hij in Primo. “Maar iedereen was blij dat ze ons terugzagen. En zelf was ik heel rustig”, klinkt het. Hun personages zijn in het verhaal terug van hun wereldreis. “Ze kunnen dus weer vaker opduiken”, verklapt de voormalige soapacteur.

En dat zullen ze blijkbaar ook doen. “Begin januari hebben we nog een paar scènes opgenomen. Dat moet nog uitgezonden worden”, weet Ludo het weekblad te vertellen. Binnenkort krijgen we het gastoptreden van Patrick en Jenny op de buis te zien. Of blijven ze deze keer wat langer plakken?

Het gaat helaas nog steeds eerder om een kleine comeback. “Een héél kleintje”, lacht Ludo. “Naar aanleiding van een gebeurtenis kwamen we bij Benny over de vloer.” Wat dat is, verklapt hij nog niet. “Anderhalve draaidag stond ik weer op de set. Sindsdien heb ik niks meer gehoord van ‘Familie’. We zullen wel zien of er nog opnames gaan volgen”, aldus de voormalige ‘Familie’-acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws