Pijnlijk: Danira Boukhriss Terkessidis krijgt plots minder leuk nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Pijnlijk: Danira Boukhriss Terkessidis krijgt plots minder leuk nieuws te horen

Pijnlijk: Danira Boukhriss Terkessidis krijgt plots minder leuk nieuws te horen

Pech voor Danira Boukhriss Terkessidis. Waar de charmante presentatrice vorig jaar nog de Belgische punten mocht uitdelen tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival, moet ze dit jaar haar plekje afstaan. Maar wie komt in haar plaats?

Geen Danira Boukhriss Terkessidis in de finale van het Songfestival dit jaar. Terwijl de VRT-presentatrice vorig jaar nog de punten van de Belgische vakjury mocht bekendmaken, moet ze op zaterdag 13 mei de fakkel doorgeven. Niemand minder dan Bart Cannaerts valt dit jaar die eer te beurt. Dat maakte de VRT zojuist bekend. “Go, Bart”, “Kanjer” en “Je gaat dat goed doen”, klinken de reacties op sociale media.

Bart Cannaerts kennen we vooral als stand-upcomedian, als presentator van ‘De dag van vandaag’ of als speurder in ‘The Masked Singer’, waaraan hij vorig jaar zelf deelnam als Cycloop. Ook zijn indrukwekkende passage in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’, waarin hij ironisch genoeg de duimen moest leggen voor Danira, ligt nog vers in het geheugen.

De namen van de vijf juryleden per land daarentegen zijn nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws