Plottwist in 'De Mol' lokt massaal veel commentaar uit: "Dat betekent het einde" TV en Radio
TV en Radio

Plottwist in 'De Mol' lokt massaal veel commentaar uit: "Dat betekent het einde"

Plottwist in 'De Mol' lokt massaal veel commentaar uit: "Dat betekent het einde"

Eindelijk is het zover: de speurtocht naar ‘De Mol’ is begonnen. Gisteren konden we genieten van de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen. Het razend populaire programma startte naar goede gewoonte met een plottwist van jewelste. En die stemde niet alle kijkers even gelukkig.

Gisteren ging het langverwachte elfde seizoen van ‘De Mol’ van start. Vorige week konden we al kennis maken met de eerste negen kandidaten. Voor de tiende tastten we nog even in het duister. “Dit hebben we echt nog nooit gedaan”, hintte presentator Gilles De Coster eerder al. Maar gisteren konden we eindelijk een gezicht plakken op de mysterieuze tiende deelnemer. Niemand minder dan acteur Matteo Simoni mocht de groep vervoegen.

Maar deze keuze is niet bij alle kijkers even goed ontvangen. “Nee, niet met BV’s aub!”, “Een BV in ‘De Mol’? Nope, ik haak af”, “Als ze deze weg inslaan, dan is dat het faillissement van het programma”, “Allee, het laatste programma zonder BV’s ook al om zeep”, “Zucht”, “Ik hoop dat dit eenmalig was”, “Hoe graag ik Matteo ook heb, BV’s krijgen al genoeg kansen”, “Weer een kans minder voor de ‘gewone’ Belg om deel te nemen” en “En de plekjes zijn al zo beperkt”, reageren fans verontwaardigd op sociale media.

Maar de meningen zijn verdeeld. “Ik was volledig tegen een BV in de mol, maar aangezien het Matteo is, is het goed voor een keer”, “MATTEO!”, “Omg, zo tof!”, “Super”, “Zonde dat hij er al uit is” en “Het was zo leuk om naar te kijken”, klinken de tegenreacties. De acteur moest het spel helaas als eerste verlaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws