Pommelien Thijs onthult het over 'The Voice Kids'-collega’s: "Zo gaat er het buiten onze stoelen aan toe" TV en Radio
TV en Radio

Pommelien Thijs onthult het over 'The Voice Kids'-collega’s: "Zo gaat er het buiten onze stoelen aan toe"

Pommelien Thijs onthult het over 'The Voice Kids'-collega’s: "Zo gaat er het buiten onze stoelen aan toe"

Sinds vrijdag is ‘The Voice Kids’ terug van weggeweest op VTM. Het zevende seizoen werd trouwens in een nieuw jasje gestoken. Naast vertrouwde gezichten Laura Tesoro en Metejoor namen ook Coely en Pommelien hun plekje als coach in. Maar hoe is de sfeer onder de coaches áchter de camera.

Pommelien Thijs is maar wat blij dat ze toegehapt heeft voor ‘The Voice Kids’. “Ik heb er heel hard van genoten dat ik individueel met die kinderen aan de slag kon”, zegt de 22-jarige zangeres in Het Laatste Nieuws. “Het is geweldig om te zien hoe iedereen toch zijn eigen ding doet”, klinkt het gepassioneerd.

De jonge coach heeft het er duidelijk naar haar zin, want ook met haar collega’s zit het wel snor, dat spat van het scherm af. “De sfeer met de andere coaches zat meteen goed. Al is er wel sprake van gezonde onderlinge competitie”, onthult Pommelien. “Het spel wordt soms hard gespeeld. Maar buiten de stoel is dat totaal niet te merken”, onderstreept ze.

Nog een jaar?

Onder andere daarom zou ze volgend seizoen maar al te graag opnieuw de rol van coach in 'The Voice Kids' voor haar rekening nemen. “Er is momenteel nog geen sprake van, maar ik vond het wel een heel fijne ervaring. Als mijn agenda het toe zou laten — en ik opnieuw gevraagd word — zou ik met veel plezier dit avontuur verderzetten”, aldus Pommelien.

Populair

Laatste nieuws