Puzzelstukjes vallen stilaan in elkaar: is deze BV Leeuw in 'The Masked Singer'? TV en Radio
TV en Radio

Puzzelstukjes vallen stilaan in elkaar: is deze BV Leeuw in 'The Masked Singer'?

Puzzelstukjes vallen stilaan in elkaar: is deze BV Leeuw in 'The Masked Singer'?

Intussen kunnen we alweer twee weken genieten van het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ op VTM. De maskers van Skiwi en Kolonel Mops vielen al af, maar raakt ook de identiteit van Leeuw stilaan bekend?

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen haalde onder anderen Leeuw zijn beste zangkunsten naar boven. Fans van ‘The Masked Singer’ konden er intussen al elf nachtjes over slapen en dat heeft hen duidelijk nieuwe inzichten gebracht. Maksim Stojanac, James Cooke, Dorian Liveyns, Mathieu Terryn… We zagen al talloze namen de revue passeren.

Viktor Verhulst staat ergens bovenaan op de verdachtenlijst, omdat er heel wat tips in zijn en zijn vaders richting wijzen. Maar dat is misschien te voor de hand liggend. Daarom duiden veel fans Kobe Ilsen, goede vriend en dj-partner van Viktor, aan als verdachte. Maar Kobe is lang niet de enige die aan de Verhulstjes gelinkt kan worden. Zo zien we de naam van Jelle Cleymans steeds vaker opduiken.

Voor sommige fans vallen de puzzelstukjes volledig in elkaar. Jelle spreekt namelijk de voice-over in van ‘De Verhulstjes’ op Play4. “De tip van Viktor en Gerts honden verwijst dus naar hem”, lezen we op Facebook. “En de foto van Will Tura slaat op de musical ‘Vergeet Barbara’ waarin Jelle de hoofdrol speelt”, merkt iemand op. Ook de hint “Mijn thuis is mijn saloon. Waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben (een zin uit de intro van ’Thuis’, red.)” doet hen vermoeden dat Leeuw wel eens een soapacteur zou kunnen zijn. En wie was van 2008 tot 2015 in ‘Thuis’ te zien? Jelle. “En zijn stem, ik hoor hem gewoon duidelijk”, moet een fan besluiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws