Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' heeft verrassend nieuws over relatie met Katrijn TV en Radio
TV en Radio

Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' heeft verrassend nieuws over relatie met Katrijn

Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' heeft verrassend nieuws over relatie met Katrijn

Boer Raphaël bleef al snel met één vrouw achter op zijn boerderij, Jasha. De twee andere dames, Katrijn en Jolyn, verlieten het programma na een felle ruzie met de hoefsmid. Maar hoe staat de deur bij Raphaël nog op een kier nu het niets geworden is met Jasha? Of is het kalf verdronken?

Na de opnames hadden Raphaël en de overgebleven twee dames opnieuw voorzichtig contact. “We hebben elkaar een lange tijd niet gehoord, maar binnenkort komen we met zijn vieren samen om het erover te hebben”, wist de hoefsmid recent te vertellen in Het Laatste Nieuws. “Ik ben zeker dat dat gesprek veel gaat opklaren. Voor mij is het 'Boer zkt vrouw'-verhaal nog niet afgesloten en dat blijft zo tot we met zijn drieën door één deur kunnen.”

Maar is dat intussen het geval? Blijkbaar niet. Een relatie zat er al niet meer in, maar een vriendschap nu blijkbaar ook niet. De ruzie is nog steeds niet bijgelegd. “Ik heb daar verder met hen niet meer over gesproken”, vertelt Raphaël in TV-Familie. “Of we nog zullen afspreken? Goh, dat laat ik liever zo”, aldus de boer.

Vooruit

“Ik kijk liever met een positief gevoel vooruit”, besluit hij. “Ik weet dat ik altijd eerlijk heb gehandeld en m'n best heb gedaan. Ik heb zo goed mogelijk m'n aandacht proberen te verdelen. Ze mochten altijd hun hart bij mij komen luchten. Maar het is dus iets anders uitgedraaid…”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws