Regi Penxten compleet in shock: dj doet vlak voor zijn huwelijk vreselijke ontdekking over Kristel TV en Radio
TV en Radio

Regi Penxten compleet in shock: dj doet vlak voor zijn huwelijk vreselijke ontdekking over Kristel

Regi Penxten compleet in shock: dj doet vlak voor zijn huwelijk vreselijke ontdekking over Kristel

Op 27 februari geven Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) elkaar het jawoord in Zuid-Afrika. Vanaf vanavond zijn hun huwelijksvoorbereidingen ook te volgen op VTM 2 in 'Regi Gaat Trouwen'. En in die eerste aflevering doet Regi al meteen een onaangename ontdekking over zijn toekomstige.

In de eerste aflevering van 'Regi Gaat Trouwen' gaan Regi en Kristel hun trouwringen uitkiezen. Tijdens het passen van de trouwringen vraagt de verkoopster aan Kristel of ze haar huidige ring zal blijven dragen. Maar dan moet Kristel plots iets opbiechten aan haar aanstaande.

"Ja, dat is eigenlijk de trouwring van de papa van mijn dochtertje Julia", onthult Kristel. "Ik wist niet dat dat ter sprake ging komen", klinkt het. "Dus jij hebt je vorige trouwring nog aan? Are you f*cking kidding me?", reageert Regi in shock. "Een soort van ja", bekent Kristel. "Hoe zou jij je voelen mocht ik de trouwring van mijn ex nog dragen?", vraagt Regi zich af.

Nieuwe juwelen

Maar Kristel vindt dat iets helemaal anders. Ze liet haar trouwring namelijk versmelten tot een nieuwe ring en ketting. "Dit is anders. Er zijn twee nieuwe juwelen van gemaakt", aldus Kristel. "En als wij scheiden, laat ik een mooie armband van onze trouwring maken", grapt ze nog.

'Regi Gaat Trouwen' is elke dinsdag om 21.55 uur te bekijken bij VTM 2 en op VTM GO.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws