Robbe uit 'Boer zkt Vrouw' doet pijnlijke onthullingen over Joffrey: "Dit deed hij wanneer camera's niet draaiden" TV en Radio
TV en Radio

Robbe uit 'Boer zkt Vrouw' doet pijnlijke onthullingen over Joffrey: "Dit deed hij wanneer camera's niet draaiden"

Robbe uit 'Boer zkt Vrouw' doet pijnlijke onthullingen over Joffrey: "Dit deed hij wanneer camera's niet draaiden"

Boer Robbe ontgoochelde Joffry in 'Boer zkt Vrouw' omdat hij voor Branko koos. Joffry leek erg veel hartzeer te hebben, maar Robbe komt nu toch met een heel ander verhaal.

“Ik wilde hem wel een kans geven, maar in Zweden had ik snel door dat Joffrey anders was dan hoe ik hem leerde kennen in België”, legt Robbe uit in Het Laatste Nieuws. “Ik stuurde eerst Wesley naar huis omdat Joffrey en Branko het goed met elkaar konden vinden. Ik dacht dat we met ons drieën een leuke tijd konden beleven. Maar dat is een beetje anders uitgedraaid…”

Blijkbaar gedroeg Joffrey zich anders als de camera's niet aan het draaien waren. “Op tv zei Joffrey dat hij het Branko gunt, maar als er niet gefilmd werd, sprak hij andere taal”, klinkt het bij Robbe. “Hij wilde natuurlijk mijn hart veroveren en zag Branko als een concurrent. Hij probeerde ons zelfs tegen elkaar op te zetten en sprak achter onze rug. Op die manier probeerde hij ons uit elkaar te drijven.”

Joffrey barstte wel in tranen uit toe nhij “Waren die oprecht of speelde hij toneel? Of was hij misschien gewoon triestig omdat zijn vlucht van België naar Zweden mislukt was?”, vraagt Robbe zich af. “Achteraf hoorde ik via een vriend dat hij Joffrey tijdens de opnames op de datingapp Gindr had gezien. Hoe serieus meende hij het dan met mij? Enkele weken na de opnames had Joffrey een nieuwe vriend en ik hoorde dat ze samen een huis kochten.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws