Sara Gracia Santacreu (Maité) openhartig over exit bij 'Thuis': "Niet afgesproken" TV en Radio
TV en Radio

Sara Gracia Santacreu (Maité) openhartig over exit bij 'Thuis': "Niet afgesproken"

Sara Gracia Santacreu (Maité) openhartig over exit bij 'Thuis': "Niet afgesproken"

In februari konden de trouwe ‘Thuis’-kijkers kennismaken met een nieuw gezicht: inspecteur Maité Santens. Al sinds november staat actrice Sara Gracia Santacreu op de set van de populaire VRT 1-soap. Maar hoelang zal ze nog in de reeks te zien zijn?

Zeker nu aan het licht gekomen is wat Maité allemaal op haar kerfstok heeft, is het voor de fans een uitgemaakte zaak: het zal wellicht niet lang meer duren voor Sara Gracia Santacreu uit ‘Thuis’ verdwijnt. Zo werd het vrijdagavond voor de kijkers duidelijk dat Maité de dochter is van Chris (Danny Timmermans) en dat zij hem al die tijd geholpen heeft. Slaagt Maité erin om onder de radar te blijven? Of wordt ze alsnog ontmaskerd en zit haar tijd bij de soap erop?

Voorlopig stond er nog geen termijn op de rol van Sara Gracia. “Daar hebben we het nog niet over gehad. Er werd nog niks afgesproken. We zien wel”, kon ze daar recent nog over kwijt in Primo. “Ik vind dat ook niet belangrijk. Ik geniet van elk moment dat ik krijg. Het is echt een heel fijne omgeving en ploeg om in te werken. Ik vind het een hele eer dat ik deel mag uitmaken van deze equipe.”

Seizoensfinale

Of ze dus nog lang blijft, weten we niet. Maar ze zal zowel bij de kijkers als onder de personages niet snel vergeten worden. Maité heeft er een serieus boeltje van gemaakt, niet alleen als handlanger van Chris, maar ook door het overspel met Dieter (Raf Jansen). Iets in ons zegt dat beide zaken nog een staartje zullen krijgen in de seizoensfinale van 30 juni, waarin Maité ongetwijfeld een belangrijke rol zal spelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws