Siska Schoeters binnenkort terug op de radio? Presentatrice verklapt zelf meer TV en Radio
TV en Radio

Siska Schoeters binnenkort terug op de radio? Presentatrice verklapt zelf meer

Siska Schoeters binnenkort terug op de radio? Presentatrice verklapt zelf meer

Het is al een tijdje geleden dat we Siska Schoeters nog op de radio hebben gehoord, maar komt daar snel verandering in? Er komt namelijk verrassend nieuws naar buiten over de presentatrice, want Radio2 deelt een opvallend bericht op Instagram.

Siska Schoeters is tegenwoordig niet meer van het scherm weg te slaan. Het VRT-gezicht schittert namelijk in verschillende televisieprogramma’s, maar vroeger was ze ook geregeld te horen op de radio. Haar radiocarrière staat tegenwoordig op een laag pitje, maar Radio2 komt nu met leuk nieuws.

She’s back!”, klinkt het op de Instagrampagina van de radiozender. Zo zal Siska Schoeters volgende week vijf dagen lang Peter Van de Veire vervangen tijdens de ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’. Waarom zou je denken? Siska neemt even de taak van Peter op zich, omdat hij naar Liverpool gaat voor het Eurovisiesongfestival.

Sidekicks

Radio2 verklapt ook nog dat elke dag een andere sidekick Siska gezelschap zal houden. Wie die gasten juist zijn, blijft nog een geheim. De presentatrice weet al wel wie de sidekicks zijn en in het filmpje reageert zij op die onthulling. “Ik denk dat dat plezant gaat worden”, zegt ze. Ook de luisteraars hebben er zin in. “Kijk er al naar uit”, “Super”, “Joepie, Siska opnieuw op de radio” en “Tof”, reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws