Stapt Sandrine André na 10 jaar op bij 'Familie'? Actrice uit zich verrassend TV en Radio
TV en Radio

Stapt Sandrine André na 10 jaar op bij 'Familie'? Actrice uit zich verrassend

Stapt Sandrine André na 10 jaar op bij 'Familie'? Actrice uit zich verrassend

Sandrine André kruipt al meer dan 10 jaar in de huid van Veronique Van den Bossche in ‘Familie’. Gisteren is de actrice 50 jaar geworden. Maar betekent haar nieuwe voordeur ook dat ze een nieuwe richting wil inslaan op professioneel vlak?

Sandrine André heeft heel wat leuke vooruitzichten. “Wel, binnenkort ga ik voor het eerst in jaren nog eens acteren in het theater”, vertelt de soapactrice in Primo. “Da’s een leuke afwisseling met ‘Familie’.” Maar hoelang is ze nog van plan om de rol van Veronique op zich te nemen?

Of Sandrine nog bij ‘Familie’ wil blijven tot haar pensioen? “Da’s een moeilijke. Ik weet het niet…”, moet ze eerlijk toegeven. Maar een 'misschien' betekent niet meteen een 'nee'. “Het leuke aan ‘Familie’ is dat ik met Veronique al erg diverse verhaallijnen heb mogen vertellen”, bedenkt de actrice zich. Maar ze ontdekt tegelijk een groot nadeel aan haar rol.

“Het nadeel is dat ik altijd vanuit hetzelfde personage moet vertrekken. Er zijn dus niet oneindig veel mogelijkheden”, legt ze uit. “Soms kriebelt het wel eens om uit te vliegen en niet alléén maar die strenge rosse te moeten neerzetten”, aldus Sandrine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws