Stopt Anja Daems bij de radio? Radio2-presentatrice hakt belangrijke knoop door TV en Radio
TV en Radio

Stopt Anja Daems bij de radio? Radio2-presentatrice hakt belangrijke knoop door

Stopt Anja Daems bij de radio? Radio2-presentatrice hakt belangrijke knoop door

In juni 2022 is na vijftien jaar het doek gevallen over ‘De Madammen’, dat Anja Daems al van het prille begin samen met Cathérine Vandoorne presenteerde. Maar trekt de radiostem bijna een jaar na het einde van het populaire Radio2-programma ook de stekker uit haar radiocarrière?

Tot iedereens grote verrassing - en vooral tot grote spijt van de luisteraars - kwam er vorig jaar een einde aan ‘De Madammen’. “We hadden nog 100 jaar kunnen doorgaan, maar ik vergelijk het graag met een winkel en zijn etalage”, zegt Anja Daems in Story. “Bij een winkel die zijn etalage nooit verandert, blijven de vaste klanten maar kopen. Maar er komen geen nieuwe, want die etalage is gekend. In het grotere verhaal van Radio2 moest de etalage vernieuwd worden”, klinkt het.

“Als individu kan je dat spijtig vinden, maar je bent onderdeel van een groter geheel en dat is het belangrijkste”, bedenkt Anja zich. De radiopresentatrice kon het einde van ‘De Madammen’ dan ook makkelijk plaatsen. “Dat was vrij snel verwerkt, ja”, geeft ze toe. “Ook omdat ik vooruitzichten had.” Anja presenteert momenteel de ‘Radio2 Hitmix’ van 13 tot 16 uur en ‘Radio2 Top2000’ op zondag tussen 12 en 13.

“Pure muziekprogramma’s, dus dat was wel even wennen. Maar de luisteraars van ‘De Madammen’ zijn me gevolgd”, zegt ze dankbaar. Anja is het Radio2-avontuur duidelijk nog lang niet beu. Het liefst wil ze nog zo lang mogelijk doorgaan. “Ik hoop van wel, want ik amuseer me enorm”, glundert de presentatrice. “In mijn hoofd voel ik me ook nog steeds 40. Trouwens, ik heb geen plan B. Ik leef met de stroom mee, die brengt je altijd wel ergens. Dat is mijn motto”, aldus Anja.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws