Stopt Bill Barberis (Linus) weldra bij 'Familie'? Acteur komt met verrassend nieuws TV en Radio
TV en Radio

Stopt Bill Barberis (Linus) weldra bij 'Familie'? Acteur komt met verrassend nieuws

Stopt Bill Barberis (Linus) weldra bij 'Familie'? Acteur komt met verrassend nieuws

Enkele maanden geleden konden de kijkers van 'Familie' kennismaken met psycholoog Linus, een rol die vertolkt wordt door Bill Barberis. Maar hoelang zal de acteur nog te zien zijn in de soap?

Bill Barberis mocht enkele maanden geleden zijn intrede maken in 'Familie'. Daarin speelt hij Linus, de nieuwe vriend van Veronique Van den Bossche (Sandrine André). En blijkbaar heeft de acteur ook geen auditie moeten doen voor de rol.

"De productie heeft me gewoon gebeld met de vraag of ik de rol van Linus zag zitten", vertelt Bill Barberis deze week in Primo. Al zei hij niet meteen 'ja'. "Ik heb er even over nagedacht. Zeker gezien mijn 'Thuis'-verleden. 'Mag dat wel?', was het eerste wat ik me afvroeg. 'Gaat dat niet raar zijn?' Dus ik heb 't wel afgetoetst bij een aantal mensen en het was uiteraard geen probleem."

Rugzak

Maar hoelang zal Bill Barberis te zien zijn in 'Familie'? "Dat mag ik natuurlijk niet prijsgeven", zegt de acteur. "Maar uiteraard heeft hij ook zijn rugzak, net als iedereen. En het zou fijn zijn om dat te kunnen tonen aan de kijkers", aldus Barberis.

Populair

Laatste nieuws