Stopt Karen Damen bij 'Familie' door nieuwe tournee? Actrice verklapt zelf meer

vanessakarendamenVTM
Karen Damen maakte zopas bekend dat ze binnenkort op tournee zal gaan met haar eigen gloednieuwe theatershow. Maar zal ze dat kunnen combineren met haar werk bij ‘Familie’? Ze vertelt nu zelf hoe dat juist zit.
Karen Darem gaat opnieuw samenwerken met K3-ontdekker William Vaesen. Dit najaar zal het Ex-K3’tje schitteren in haar eigen onewomanshow, waarin ze wat liedjes zal zingen en leuke anekdotes uit haar leven en carrière zal vertellen. De show gaat in première op 13 december in Arenberg, Antwerpen.
Intussen is het eerste optreden al uitverkocht, maar ze heeft al twee nieuwe shows aangekondigd in Antwerpen en Oostende. Vervolgens zal ze toeren door Vlaanderen. Heeft Karen dan wel nog tijd voor ‘Familie’, waarin ze sinds 2020 de rol van Vanessa vertolkt? Dat verklapt ze nu aan Dag Allemaal.
“Die shows zijn vooral in het weekend, de ‘Familie’-opnamen in de week”, verduidelijkt ze. “Ik kan altijd vragen mijn rol kleiner te maken”, geeft Karen toe. “Daar houden ze zeker rekening mee”, klinkt het. De ‘Familie’-fans kunnen dus opgelucht ademhalen, want de actrice denkt nog niet aan stoppen.