Studio 100 pakt uit met musical over 'Tien Om Te Zien': Gert Verhulst geeft meer uitleg TV en Radio
TV en Radio

Studio 100 pakt uit met musical over 'Tien Om Te Zien': Gert Verhulst geeft meer uitleg

Studio 100 pakt uit met musical over 'Tien Om Te Zien': Gert Verhulst geeft meer uitleg

'Tien Om Te Zien' krijgt een eigen musical. Dat nieuws kondigde Studio 100 zopas aan. Exact 35 jaar geleden werd de eerste aflevering van 'Tien Om Te Zien' uitgezonden op VTM.

'Tien Om Te Zien: De Musical' is vanaf 11 december te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs en wordt als volgt omschreven: "Met de komst van 'Tien Om Te Zien' zien vier vrienden hun kans om als boysband een plaats in de spotlights te veroveren. Maar ... is iedereen wel zo opgezet met hun plannen? En is de Vlaamse showbizz wel klaar voor hen?"

Studio 100-baas Gert Verhulst is alvast enorm blij dat hij deze musical mag aankondigen, al zal hij er zelf niet in te zien zijn. "Bij 'Vergeet Barbara' stond ik zelf op de planken. Het was een feest om elke keer mensen vanop de tribune luidkeels mee te horen zingen. Ik kijk dan ook echt uit naar deze nieuwe feelgoodmusical, al speel ik deze keer niet zelf mee", vertelt Gert bij HLN.be.

Sterrencast

"De muziek die toen populair was, is nu nog steeds breed bekend", gaat hij verder. "'Tien Om Te Zien' was het eerste programma waar het Vlaamse lied zo in de kijker werd gezet. We gebruiken in deze musical muziek uit de eerste 5 jaar van 'Tien Om Te Zien'. De muziek krijgt een nieuw jasje, maar zal altijd herkenbaar zijn", aldus Gert. "Het wordt een hilarische musical met een geweldige sterrencast en iconische Vlaamse tophits", klinkt het ook nog. Zo zullen onder meer Laura Tesoro, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Jonas Van Geel en Ruth Beeckmans deel uitmaken van de cast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws