Sven de Leijer is papa geworden: dit zijn de gevolgen voor 'Vrede op aarde' TV en Radio
TV en Radio

Sven de Leijer is papa geworden: dit zijn de gevolgen voor 'Vrede op aarde'

Sven de Leijer is papa geworden: dit zijn de gevolgen voor 'Vrede op aarde'

Gisteren stuurde Eén fantastisch babynieuws de wereld in. Sven de Leijer en zijn partner zijn zopas trotse ouders geworden van een zoontje, Leo. Maar wat betekent dat voor Svens programma ‘Vrede op aarde’?

Het leven van Sven de Leijer en zijn vriendin is net een pak rijker geworden. Zij mochten zojuist een zoontje verwelkomen. De kleine spruit luistert naar de naam Leo. Zijn geboorte komt er een jaar nadat het koppel hun eerste zoontje, Bob, vlak voor de geboorte verloor.

Maar vanaf zaterdag 24 december keert ‘Vrede op aarde’ terug op Eén. De opnames daarvoor zijn natuurlijk volop aan de gang, maar door het heuglijke nieuws van Leo’s geboorte zal de kijker het toch even zonder hun favoriete presentator moeten stellen.

Voor de aflevering van 29 december zal niemand minder dan stand-upcomedian Philippe Geubels de fakkel van Sven even overnemen. Dat laat Het Laatste Nieuws weten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws