Tegenslag voor Wim Lybaert: 'Zomeravonden'-presentator krijgt onverwacht slecht nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Tegenslag voor Wim Lybaert: 'Zomeravonden'-presentator krijgt onverwacht slecht nieuws te horen

Tegenslag voor Wim Lybaert: 'Zomeravonden'-presentator krijgt onverwacht slecht nieuws te horen

Wim Lybaert is de laatste weken te bewonderen in 'Zomeravonden' op VRT 1. Dat programma lokte meteen heel wat kijklustigen, maar helaas heeft de presentator nu minder goed nieuws te horen gekregen over zijn programma.

In 'Zomeravonden' nodigt Wim Lybaert telkens een bekende Vlaming uit bij hem thuis. Samen maken ze een gerecht dat hen meteen terugkatapulteert naar hun jeugd. Zo kwamen onder meer al Fien Germijns, Stephanie Planckaert en Frances Lefebure langs.

De eerste aflevering met Gilles De Coster was meteen een schot een roos. Zo stemden bijna 1 miljoen kijkers op 7 augustus af op het VRT 1-programma. Maar helaas kon Wim Lybaert die trend niet helemaal verderzetten.

Minder kijkers

In de tweede week verloor 'Zomeravonden' namelijk bijna 100.000 kijkers. Toch blijft Lybaert met 'Zomeravonden' de kijkcijfers domineren. Zo staat hij nog altijd op nummer 1 met zijn luchtige zomerprogramma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws