The Starlings doen verrassend boekje open over 'Eurosong'-tegenstanders TV en Radio
TV en Radio

The Starlings doen verrassend boekje open over 'Eurosong'-tegenstanders

The Starlings doen verrassend boekje open over 'Eurosong'-tegenstanders

Het is voor The Starlings misschien wel de spannendste week uit hun carrière. Zaterdagavond komen Tom Dice en Kato Callebaut te weten of ze al dan niet onze driekleur mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool.

Maar eerst brengen de zeven kanshebbers, de zogenaamde songclub, een weekje samen door om elkaar advies te geven en te bepalen met welk nummer van de twee ze hun kans wagen. Tom en Kato dromen al stiekem van een plekje op dat grote podium. “Maar we denken ook niet: het is al binnen. Het publiek moet gewoon voor het beste lied gaan”, denkt Tom erover in Dag Allemaal.

Dat de beste mogen winnen dus. En één ding is duidelijk: The Starlings gunnen het hun medekandidaten. Want ze vormen intussen een hecht vriendenclubje dat het elkaar gunt. “Wij waren daar op voorhand wel wat bang voor”, geeft Tom toe. “Als de sfeer niet goed zou zitten, zou je dat direct aan ons gezicht zien. Maar het tegendeel is waar, het was heel leuk om al die mensen te leren kennen, we waren positief verrast over het niveau.”

“Het leuke is dat iedereen iets totaal anders doet”, vindt Kato ten slotte. “Niemand zit in elkaars vaarwater, iets stelen van een andere act heeft geen zin, want dat zou totaal niet passen.” Het blijft natuurlijk een wedstrijd, maar dat gevoel heerst blijkbaar niet onder de kandidaten. “Iedereen wil winnen uiteraard, maar we gunnen het elkaar”, aldus de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws