Thomas uit 'Boer zkt Vrouw' doet opmerkelijke onthulling: "Zelf naar huis gestuurd" TV en Radio
TV en Radio

Thomas uit 'Boer zkt Vrouw' doet opmerkelijke onthulling: "Zelf naar huis gestuurd"

Thomas uit 'Boer zkt Vrouw' doet opmerkelijke onthulling: "Zelf naar huis gestuurd"

Thomas uit 'Boer zkt Vrouw' zag met Chloë en Silke twee dames van de vier zelf vertrekken. Ze vonden niet dat ze nog een meerwaarde hadden op de boerderij.

Voor mij was dat geen al te grote verrassing”, zegt Thomas in 'TV-Familie'. “Na gesprekken met beide dames had ik dit wel zien aankomen. No hard feelings dus. Als ze zelf niet de beslissing hadden ­genomen om te vertrekken, had ik hen waarschijnlijk zelf huiswaarts gestuurd bij het ­beslissingsmoment.”

"Bij Silke had ik trouwens al snel het gevoel dat ik niet ­meteen iemand was voor haar. Langs beide kanten ontbraken er gevoelens", gaat Thomas verder. "Bij Chloë, die in Nederland woont, speelde de afstand een grote rol. Begrijpelijk ook. Zij woont op 2,5 uur bij mij vandaan. Daarover hebben we ook gesprekken gevoerd."

Thomas benadrukt dat hij zelf die twee ook naar huis had gestuurd als hij had moeten beslissen. "Eigenlijk bespaarde me dat het beslissingsmoment. Uiteindelijk was de beslissing toch dezelfde ­geweest. Amber en Fien hadden dus al een streepje voor", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws