'Thuis'-acteurs laten zich verrassend uit over grote concurrent 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-acteurs laten zich verrassend uit over grote concurrent 'Familie'

'Thuis'-acteurs laten zich verrassend uit over grote concurrent 'Familie'

Zaterdagavond vonden de ‘Kastaars!’ plaats. Zowel ‘Thuis’ als ‘Familie’ waren genomineerd in de categorie ‘Fictie 2022’. In tegenstelling tot hun VTM-conculega’s haalden de ‘Thuis’-acteurs de shortlist niet. Maar daar waren ze niet bepaald rouwig om.

“We voelen ons feestelijk”, zegt Leah Thys (Marianne) aan Het Laatste Nieuws. “Het is lang geleden dat we nog zo’n leuke bijeenkomst hebben gehad. Heerlijk is het.” Genomineerd of niet, de cast van ‘Thuis’ heeft duidelijk een feestje gebouwd. ‘Familie’ daarentegen maakte wel nog kans op de award voor beste fictiereeks van het jaar.

“‘Thuis’ is verkocht, hé”, grapt Jeroen Lenaerts (Tim). “Maar een hele dikke proficiat voor de vrienden van ‘Familie’”, zegt de acteur er voor alle duidelijkheid bij. Van jaloezie is er duidelijk geen sprake. “Wij vinden die concurrentie wel tof, dat houdt ons scherp", denkt Kadèr Gürbüz (Karin) erover.

“Het is een gezonde concurrentie”, legt de ‘Thuis’-actrice uit. “We houden elkaar sterk. We breken elkaar niet af, maar we groeien door elkaar. We laten ons door elkaar inspireren. En een beetje concurrentie maakt je altijd beter”, aldus Kadèr. Uiteindelijk ging ook ‘Familie’ niet met de prijs naar huis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws