'Thuis'-actrice Annick Segal zwaar onder vuur: "Zoiets doe je niet" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-actrice Annick Segal zwaar onder vuur: "Zoiets doe je niet"

'Thuis'-actrice Annick Segal zwaar onder vuur: "Zoiets doe je niet"

In ‘Thuis’ zien we momenteel hoe Waldek (Bart Van Avermaet) revalideert van zijn ongeval. Hij is opnieuw ingetrokken bij zijn ex Rosa (Annick Segal) in plaats van bij zijn huidige vriendin Nora (Amara Reta). En dat levert de nodige spanningen én vetes op tussen de dames.

Een korte schets. Rosa was vroeger getrouwd met Waldek, ze zijn ondertussen gescheiden, maar wonen wel nog samen als beste vrienden. Of is er meer aan de hand? Rosa heeft nog steeds gevoelens voor haar ex en onlangs hebben de twee zelfs nog een intieme kus gedeeld. Maar Waldek is nu samen met Nora. En de jaloezie van beide twee vrouwen spat van het scherm.

Voor vele kijkers heeft Rosa haar kans bij Waldek duidelijk verkeken. De fans van Nora sparen haar niet. “Zoiets doe je niet”, “Die Rosa is toch een bazige vrouw hoor”, “Als Rosa iets in haar hoofd heeft, is ze een echte manipulator” en “Ik vind dat ze Nora serieus te kakken zet”, reageren ze zich af in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. “Jaloerse moeial” is hun besluit.

Maar de meningen zijn duidelijk verdeeld, want ook Team Rosa heeft enorm veel aanhangers. “Geef mij maar Rosa in plaats van Nora”, “Zij past beter bij Waldek” en “Nora is een jaloers mens en een dikke nek, ik moet haar niet”, lezen we. Volgens hen heeft Rosa zich in het verleden al genoeg laten doen. “Groot gelijk, doe zo voort”, besluiten zij.

Bitchfight

Rosa is haar streken duidelijk nog niet verleerd. De twee dames krijgen het steeds vaker met elkaar aan de stok. Het is slechts een kwestie van tijd tot de bom ontploft. Doet Rosa binnenkort de legendarische vechtscène met Marianne op het perron na, maar dan met haar nieuwe rivale deze keer? Een kleine throwback:

Bron: VRT

'Thuis'-actrice Annick Segal zwaar onder vuur: "Zoiets doe je niet"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws