'Thuis'-kijkers compleet in shock: "Degoutant! Is dit nu een onderwerp voor een soap?" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers compleet in shock: "Degoutant! Is dit nu een onderwerp voor een soap?"

'Thuis'-kijkers compleet in shock: "Degoutant! Is dit nu een onderwerp voor een soap?"

In 'Thuis' begint op donderdag het proces van Marianne Bastiaens voor de moord op Alexander Cosyns. Dries wilde de avond voordien graag nog iets gaan eten met zijn partner Judith, maar die had geen tijd. Dus ging Dries ander gezelschap opzoeken via zijn computer, en dat tot grote ergernis van de kijkers.

Aan het einde van de aflevering van woensdag zagen we plots hoe Dries een doosje zakdoeken nam terwijl hij naar zijn laptopscherm keek. "Zet je maar comfortabel", hoorden we een zwoele vrouwenstem zeggen, waarna Dries zijn broek opendeed. Alles wijst er dus op dat Dries webcamseks heeft terwijl hij in een relatie zit met Judith.

Maar die beelden zijn nu in het verkeerde keelgat geschoten bij de kijkers. Zij vinden dat dit niet past in een soap zoals 'Thuis'. "Wow, zeg Dries!", "Wat moet ik tegen mijn zoon zeggen? Wij kijken samen naar ‘Thuis’ en hij is 11 jaar. Dit kan niet", "Inderdaad, mijn zoontje ook 11 jaar en kijkt al een paar jaar mee naar 'Thuis', maar nu begint het er echt over te gaan. Nog nooit zoveel kindonvriendelijke beelden gezien op één aflevering", schrijven enkele boze fans op Facebook.

In shock

En zij zijn duidelijk niet de enigen die in shock zijn. "Degoutant!", "De schrijvers mogen hiermee stoppen, ze overdrijven", "Inderdaad, waar gaan ze naartoe? Voor mij maakt het niet uit maar er kijken kinderen mee", "Ik ben echt teleurgesteld, is er nu niets anders om te brengen? Vanwaar komt dit nu ineens?" en "Is dit nu een onderwerp om in ‘Thuis’ te brengen?", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws