'Thuis'-kijkers halen zwaar uit naar de VRT: "Heel vervelend" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers halen zwaar uit naar de VRT: "Heel vervelend"

'Thuis'-kijkers halen zwaar uit naar de VRT: "Heel vervelend"

'Thuis' is zonder twijfel de meest populaire soap van Vlaanderen. Zo kijken er dagelijks meer dan een miljoen mensen naar de VRT 1-soap. Toch uiten heel wat 'Thuis'-kijkers nu kritiek op de VRT.

Zo hebben verschillende kijkers al een tijdje problemen met het afspelen van 'Thuis' op VRT MAX. “Zijn er nog mensen die al heel de week problemen hebben met VRT MAX? 'Thuis' blijft de hele tijd hangen”, schrijft een kijker op 'Hier kom ik Thuis', de officiële Facebookpagina van de soap. En die kijker is blijkbaar niet alleen.

“Hier ook problemen”, “Klopt, heel vervelend”, “Ja, sinds gisterenavond hier ook problemen”, “Via de app van VRT MAX op tv lukt het inderdaad niet, via de laptop wel”, “Ook hier hetzelfde probleem”, klinkt het onder meer.

Cookies

Op de website van de VRT bieden ze alvast een oplossing aan. "Zou u uw cookies en opgeslagen VRT MAX-data eens kunnen wissen? Dat kan op deze pagina respectievelijk via 1 knop op de hulppagina. In de app kan u die pagina terugvinden via ‘Meer’ > ‘Meld een probleem’", aldus de VRT.

2 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws