'Thuis'-kijkers kunnen hun ogen amper geloven: "Dit kan toch niet? Schandalig is het!"

231116thuisnancydirkthuisvrt
Enkele weken geleden moesten de kijkers van 'Thuis' afscheid nemen van Angèle (Lut Hannes). Maar inmiddels is er nog een personage uit de reeks verdwenen, namelijk Dirk, vertolkt door Ron Cornet. Maar helaas kreeg hij geen afscheid. En daar zijn de kijkers absoluut niet over te spreken.
Het was een afscheid in mineur voor Ron Cornet. Zo verdween zijn personage Dirk zonder boe of ba uit 'Thuis'. Dat terwijl hij toch bijna 1,5 jaar te zien was in de reeks. Tot grote teleurstelling van de kijkers kreeg hij ook geen waardig afscheid. Zij uiten nu hun ongenoegen op sociale media.
“Iemand zomaar laten verdwijnen, dat is toch niet logisch?”, “Ze hadden zijn vertrek toch moeten laten zien? Dat kan toch niet zonder boe of ba?”, “Zo jammer! Waarom heeft hij geen afscheid gekregen?”, “Heel apart. Hem zomaar gewoon laten verdwijnen uit de reeks …”, “Hij verdiende toch een afscheid?”, “Ik vind dit heel vreemd. Hem er zomaar uitschrijven, zonder dat het verwerkt wordt in het scenario. Dat kan toch niet?” en “Schandalig dat hij zo zonder uitleg moet vertrekken”, klinkt het onder meer op sociale media.