'Thuis'-kijkers vrezen meteen voor slechte afloop: "Daar komen vodden van" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers vrezen meteen voor slechte afloop: "Daar komen vodden van"

'Thuis'-kijkers vrezen meteen voor slechte afloop: "Daar komen vodden van"

Het babygeluk kan niet op in ‘Thuis’, zeker nu Lowie (Mathias Vergels) weet dat hij een dochtertje krijgt. Al kan er niet bij iedereen van geluk gesproken worden. Draagmoeder Tamara (Tine Priem) krijgt het steeds moeilijker tijdens haar zwangerschap.

Heel wat kijkers vrezen dan ook dat ze het kindje na de geboorte niet zal kunnen afstaan. Sinds Tamara weet dat ze zwanger is van een meisje, heeft ze meer geweend dan wat anders. Ze wou namelijk zelf heel graag nog een dochtertje met Bob (Christophe Haddad). “Lowie gaat nog mogen oppassen, Tamara gaat zijn kindje willen houden. Ik ben er elke dag meer van overtuigd”, merkt een trouwe ‘Thuis’-kijker op op Facebook.

“Die kans bestaat”, “Dat denk ik ook”, “Tamara krijgt het te moeilijk”, “Was niet slim van haar om draagmoeder te worden”, “Ze wou zo graag zelf een meisje” en “Daar komen vodden van”, vrezen de fans. Maar daar is lang niet iedereen het mee eens. “Het zijn gewoon de hormonen”, “Als zwangere vrouw ben je veel emotioneler en gevoeliger”, “Tamara zou Lowie (en Paulien) zoiets nooit aandoen” en “Wat staat Tamara in de weg in haar leven te zijn? Ze gaat het kindje toch constant zien”, bedenken andere kijkers zich.

Maar dat zijn niet de enige mogelijke pistes waar de ‘Thuis’-kijkers mee op de proppen komen. “Ik denk dat Tamara het kindje zal houden en Viv (Lynn Van den Broeck, red.) toch zwanger zal raken van Lowie” en “Viv zal zwanger zijn en toch mama willen worden, ze ziet Lowie te graag om hem weer kwijt te raken”, voorspellen ze zelfs. “Dan is iedereen gelukkig!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws