'Thuis' slaat enorme blunder: "Een fout die makkelijk vermeden kon worden"

231026tinepriemmathiasvergelsthuisvrt1
Eerder deze week kregen de trouwe kijkers van ‘Thuis’ een emotionele aflevering voorgeschoteld waarin Paulien (Tina Maerevoet), die al bijna een jaar geleden om het leven kwam, herdacht werd. Maar wat een ontroerend moment moest zijn, daar is nu toch heel wat commentaar op gekomen.
Onlangs is Lowie (Mathias Vergels) in ‘Thuis’ papa geworden van een dochtertje, Polly. Haar mama Paulien is vorig jaar helaas overleden. Maar voor haar dood had ze nog een fotoshoot geregeld voor haar, Lowie en hun kindje, dat kwamen we woensdag te weten. Maar daar wringt meteen het schoentje.
De kijkers stellen zich vragen. “Van een olifant in een porseleinwinkel gesproken. Die newborn fotoshoot is vastgelegd vóór Tamara zwanger was? Raar”, merkt een aandachtige kijker op op Facebook. Paulien is namelijk gestorven op de dag dat draagmoeder Tamara (Tine Priem) te horen kreeg dat ze zwanger was. Dus ze kan onmogelijk toen al een fotoshoot hebben vastgelegd. “Zeer raar eigenlijk”, “Vond ik ook raar, het leek wel of ze dit er zomaar tussen hebben gedaan” en “Deze fout had makkelijk vermeden kunnen worden”, denken de trouwe kijkers erover.