Uitkomst van 'The Voice' lijkt nu al bekend: "We hebben een winnaar" TV en Radio
TV en Radio

Uitkomst van 'The Voice' lijkt nu al bekend: "We hebben een winnaar"

Uitkomst van 'The Voice' lijkt nu al bekend: "We hebben een winnaar"

Vanavond is het eindelijk zover. Dan gaan de langverwachte liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ van start. De kandidaten zetten alles op alles om het tot in de grote finale te schoppen. Maar één iemand lijkt al zeker van die felbegeerde plek.

Presentatrice An Lemmens is terug van weggeweest en Metejoor komt zijn nieuwste single brengen samen met de Nederlandse Hannah Mae. Het belooft een spetterende show te worden. Maar daar zorgen vooral de vijftien overgebleven kandidaten en hun - voor sommigen toch - verrassende nummerkeuzes voor.

Maar één iemand lijkt er met kop en schouders bovenuit te steken. En dat is Evert uit Team Mathieu. Hij werd eerder in de wedstrijd al uitgeroepen tot de beste kandidaat van het seizoen, door Koen Wauters dan nog wel. “Dit is de eerste keer dat ik denk: 'Oh my god, we might have a winner'”, riep hij uit. “Ik geef u gelijk, Koen”, “Evert mag heel dat spel winnen” en “Alles klopt, ik ben fan”, tweetten enkele duidelijke fans.

Eén ding is zeker: Team Mathieu lijkt de grootste kanshebber om dit jaar met de overwinning naar huis te gaan. Is het niet met Evert, dan misschien wel met Kaat. Zij wist tijdens de Battles een gevoelige snaar te raken met haar prachtige stem. Of vierdraaier Yente, die het publiek keer op keer weet te betoveren en zonder enige moeite doorstoot naar de volgende ronde. Het is dan wel Mathieu Terryns eerste keer als coach, hij gaat vastberaden voor de winst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws