Van een verrassing gesproken! Dina Tersago deelt groot nieuws over 'Boer zkt Vrouw' TV en Radio
TV en Radio

Van een verrassing gesproken! Dina Tersago deelt groot nieuws over 'Boer zkt Vrouw'

Van een verrassing gesproken! Dina Tersago deelt groot nieuws over 'Boer zkt Vrouw'

Eind vorig jaar stelde Dina Tersago alle boeren voor die dit jaar zullen deelnemen aan 'Boer zkt Vrouw'. Nu heeft de presentatrice op Instagram nog meer nieuws te melden over het populaire datingprogramma.

Dit jaar zullen er maar liefst zes boeren en één boerin deelnemen aan 'Boer zkt Vrouw': Sanne, Michiel, Bert, Martijn, Niels, Robbe en Thomas. En de fans hoeven alvast niet lang meer te wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat. Dat laat Dina Tersago weten via haar sociale media.

"Binnenkort kan je weer kijken naar een gloednieuwe reeks 'Boer zkt Vrouw'", schrijft ze op Instagram. Maar de presentatrice had nog meer nieuws te melden. Zo komt er ook in 2025 een nieuw seizoen aan van 'Boer zkt Vrouw'.

Zoektocht staat niet stil

"De zoektocht naar de liefde staat niet stil. We kijken alweer (voor)uit naar een nieuw seizoen. Lieve boeren en boerinnen, als jullie nog op zoek zijn naar de ware liefde, schrijf je dan nu in via [email protected]", klinkt het enthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws