Van een verrassing gesproken! VTM kondigt plots zeer groot nieuws aan over 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Van een verrassing gesproken! VTM kondigt plots zeer groot nieuws aan over 'The Masked Singer'

Van een verrassing gesproken! VTM kondigt plots zeer groot nieuws aan over 'The Masked Singer'

In maart vorig jaar was tv-kijkend Vlaanderen al volop bezig met de grootste speurtocht van het land. In 2024 moeten we iets langer wachten op het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. Toch heeft VTM nu groot nieuws te melden voor de fans.

De fans zullen er iets langer op moeten wachten maar dit najaar keert 'The Masked Singer' terug bij VTM. Dan kan de grootste speurtocht van Vlaanderen weer helemaal losbarsten. En intussen is er ook al een eerste geheim ontmaskerd.

Zo keert ook 'The Masked Singer in Concert' terug. Op zaterdag 16 november vormt het grote Sportpaleis opnieuw de arena voor dé familieshow van het jaar. Koningin, Miss Poes en Tovenaar - de winnaars van seizoen 1, 2 en 3 - zijn alvast van de partij, samen met nog heel wat andere figuren uit de voorbije seizoenen. En natuurlijk geven ook tal van splinternieuwe pakken er live de show van hun leven.

Twee shows

Zo zullen sommigen tijdens de de show al ontmaskerd zijn, maar anderen nog niet. Het publiek krijgt dus ook nu een zeldzame kans om hen live aan het werk te zien en extra tips te sprokkelen. 'The Masked Singer in Concert' strijkt op zaterdag 16 november meteen twee keer neer in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets voor de namiddag- of avondshow zijn nu verkrijgbaar via vtm.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws