Verrassen de makers van 'Thuis' de kijkers straks met opvallende romance? "Zij gaan nog iets krijgen met elkaar" TV en Radio
TV en Radio

Verrassen de makers van 'Thuis' de kijkers straks met opvallende romance? "Zij gaan nog iets krijgen met elkaar"

Verrassen de makers van 'Thuis' de kijkers straks met opvallende romance? "Zij gaan nog iets krijgen met elkaar"

Naast alle drama met Maité en Thilly is er gelukkig nog plaats voor een goede dosis liefde in ‘Thuis’. Zo deelde Nancy opnieuw de lakens met haar ex Eddy, Viv met Ilias en Silke met nieuwkomer Cédric. Al denken de kijkers dat die laatste straks zijn hart verliest aan een ander personage.

Enkele weken geleden dook brandweerman Cédric (Klaas Duyck) voor het eerst op in 'Thuis'. Een nieuwe frisse wind in de soap en ogenschijnlijk ook een nieuwe love interest voor Silke (Ivana Noa). Maar niet iedereen is er even zeker van dat er iets zal bloeien tussen hen.

De meeste kijkers zijn er namelijk nog steeds van overtuigd dat Silke en Ilias (Bram Spooren) elkaar zullen terugvinden. Meer nog, sommigen denken zelfs dat Niels (Wannes Lacroix) straks met de loverboy van zijn zus gaat lopen. Dat ‘Thuis’ zojuist een foto deelde van de twee heren lijkt die vermoedens alleen maar te versterken. “Nieuwe besties op café of eerder potentieel relationship material?”, klinkt het mysterieus in het onderschrift op Instagram. “Duidelijk potentieel relatiemateriaal”, “Niels waagt duidelijk zijn kans” en “Ik zie het ook wel gebeuren”, lezen we onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws