Verrassend 'Love Island'-nieuws: "Deze twee kandidaten vonden elkaar buiten de villa"

230907loveislandstreamz
Door de komst van Job moest Kluuk, die het goed had met Naomi, ‘Love Island’ halsoverkop verlaten. De ware liefde heeft hij in het datingprogramma dus niet gevonden. Maar daar zou in Nederland wel eens verandering in kunnen komen.
De komst van Job betekende goed nieuws voor de single dames, maar minder goed nieuws voor Kluuk. De nieuwe bombshell ging er namelijk vandoor met zijn koppelpartner Naomi, waardoor Kluuk de villa moest verlaten. Maar zijn exit schoot bij de Nederlander nogal in het verkeerde keelgat. Meteen had hij spijt dat hij zich niet had opengesteld naar andere dames.
Met Gala bijvoorbeeld had hij een leuke klik, maar hij heeft nooit de kans genomen om die verder te onderzoeken. En dat terwijl hij er stiekem wel voor openstond. Maar in de YouTube-serie 'Pillow Talk' onthult Kluuk nu dat hij en Gala in Nederland opnieuw contact hebben. Nadat ook zij ‘Love Island’ moest verlaten, besloot de kandidaat haar een berichtje te sturen.

First date

“Ik heb haar gesproken”, vertelt Kluuk. “Wel rustig aan hoor. Er is contact, maar er zijn alleen nog maar appjes gestuurd.” Maar als het aan hem ligt, komt het binnenkort zeker tot een eerste date. “Ze is wel een type waar ik op zou kunnen vallen”, besluit de ‘Love Island’-deelnemer. Bloeit daar iets moois?
Ook Vanity heeft sinds haar thuiskomst trouwens weer contact met haar ex-koppelpartner Thymo. In het Nederlandse Grazia onthult ze dat ze binnenkort “samen een keer wat gaat drinken”. Krijgen zij uiteindelijk toch hun happy end?