Verrassende ommezwaai in Big Brother: "Deze persoon gaat er deze week uit" TV en Radio
TV en Radio

Verrassende ommezwaai in Big Brother: "Deze persoon gaat er deze week uit"

Verrassende ommezwaai in Big Brother: "Deze persoon gaat er deze week uit"

In 'Big Borther' is er een verrassende ommezwaai gekomen bij de kijkers. De eerste die het huis moest verlaten was Ashley, maar zij mocht weer terugkomen nadat Sonja besloot om zelf uit het huis te stappen. Dit viel niet in goede aarde bij velen: "We hebben haar eruit gestemd, dus laat haar eruit", klonk het toen. Maar dat lijkt veranderd te zijn.

De nieuwe genomineerden zijn Ashley, Alice en Lenie. In het begin kon Lenie op heel veel steun rekenen. "Zalige man", "Leuk zo zingen!" klonk het toen. Maar blijkbaar zijn er vele fans zijn gezang intussen beu.

Ook Ashley, die in het begin op niet veel sympathie kon rekenen, is populairder geworden. Want steeds meer mensen beginnen haar wel te appreciëren.

Op een foto op sociale media van Big Brother met de nieuwe genomineerden, lezen we dan ook dat vele mensen Lenie eruit willen zaterdag. Wie denk jij dat het huis zal verlaten?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws