Verrassing! Topverdachte schuift plots aan bij speurders in 'The Masked Singer'

230421jensdendonckervtm
Vanavond belooft het spannend te worden in ‘The Masked Singer’. Na meer dan twee maanden kennen we straks eindelijk de drie finalisten. Maar dat is niet het enige bijzondere. Als kers op de taart mag een populaire verdachte aan het speurdersdesk aanschuiven.
Hippo, Raaf, Tovenaar en Champigon. Welke drie pakken zien we volgende week terug in de grote finale van ‘The Masked Singer’? Nog één ronde en we kennen de drie finalisten. Dat belooft een nagelbijtende avond te worden. Maar dat is niet het enige wat deze aflevering zo speciaal maakt. Het is namelijk een hoogdag voor presentator Jens Dendoncker.
Niemand minder dan zijn “droomvrouw” Belle Perez versterkt het speurdersteam vanavond als mystery guest. En dat is op zijn minst gezegd opmerkelijk te noemen, want de zangeres is elk seizoen een van de meest genoemde namen. Ook dit jaar werd de zangeres meermaals verdacht, bij Vlinder bijvoorbeeld. “Als mensen me over ‘The Masked Singer’ aanspreken speel ik het spelletje gewoon mee”, biecht Belle voor de show op.

Volgend jaar in een pak?

“Ik heb het allemaal heel goed gevolgd, maar ga me vooral laten verrassen door het moment. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben zó benieuwd!”, besluit de zangers. Ook Jens en de kijkers zijn dolenthousiast dat Belle eindelijk in ‘The Masked Singer’ zit. En wie weet opent het wel deuren voor het volgende seizoen? Het zou niet de eerste keer zijn dat een mystery speurder het jaar erop in een pak zit. Denk maar aan Guga Baúl (IJskoning) en Lize Feryn (Robots).
Belle Perez als mystery guest in 'The Masked Singer', Bron: VTM
Belle Perez als mystery guest in 'The Masked Singer', Bron: VTM