Verrassing van formaat in 'Familie': deze bekende actrice vervoegt de cast TV en Radio
TV en Radio

Verrassing van formaat in 'Familie': deze bekende actrice vervoegt de cast

Verrassing van formaat in 'Familie': deze bekende actrice vervoegt de cast

Na de exit van Koen (Sieg de Doncker) mogen ‘Familie’-kijkers binnenkort opnieuw een nieuw gezicht verwelkomen in hun favoriete soap. Dit voorjaar duikt Karin op, de nieuwe thuisverpleegster van Alfons (Jaak Van Assche), gespeeld door niemand minder dan Loes Van den Heuvel.

Loes Van den Heuvel is allesbehalve een onbekende. We kennen haar natuurlijk allemaal al meer dan 30 jaar als Carmen Waterslaeghers uit ‘F.C. De Kampioenen’. Met ‘Familie’ heeft de actrice haar eerste grote tv-rol sinds Carmen te pakken. “Na 'F.C. De Kampioenen' kreeg ik wel wat voorstellen, maar hield ik lang de boot af. Ik speelde enkel even mee in 'De buurtpolitie’”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Dit was niet de eerste keer dat de makers van ‘Familie’ Loes opbelden voor een rol. “Ze hadden me al eens eerder gecontacteerd, maar dan voor een andere rol. Die lag me niet en dat voorstel overviel me toen ook”, weet de actrice te vertellen. “Deze keer viel de puzzel wel mooi samen. En dat ik veel met Jaak op de set moet staan, is een mooi pluspunt.” Loes kruipt namelijk in de huid van Karin, Alfons’ nieuwe thuisverpleegster, en staat als vanouds weer met haar ‘F.C. De Kampioenen’-collega op de set.

Loes had het er meteen naar haar zin. Nochtans kende Loes 'Familie' niet zo goed. “Achter de schermen viel me ook de discipline op. Als nieuwkomer kreeg ik een soort van huisreglement met afspraken en ik dacht: 'Als iedereen zich zo aan die regels houdt: perfect’”, denkt ze. Intussen staat ze al eventjes op de set. “Mijn eerste draaidag verliep vlot en comfortabel. Vroeg opstaan is nog wat moeilijk. Dat pikt, want dat was ik al lang niet meer gewoon”, lacht de actrice ten slotte.

Loes Van den Heuvel als Karin in 'Familie', Bron: VTM

Verrassing van formaat in 'Familie': deze bekende actrice vervoegt de cast

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws