Vlak voor grote finale: Peter Van de Veire heeft harde boodschap voor Gustaph TV en Radio
TV en Radio

Vlak voor grote finale: Peter Van de Veire heeft harde boodschap voor Gustaph

Vlak voor grote finale: Peter Van de Veire heeft harde boodschap voor Gustaph

Vandaag is de grote dag! Gustaph verdedigt straks onze eer in de grote finale van het Eurovisiesongfestival met zijn ‘Because of You’. Peter Van de Veire is alvast grote fan, maar heeft tegelijk een pijnlijke boodschap voor de zanger.

Als Gustaph het straks even goed doet als in de tweede halve finale afgelopen donderdag, dan zit het snor. “Ik denk zelfs dat hij het in de finale nog beter zal doen”, denkt Peter Van de Veire erover in HLN Showbits. “Ik durf luidop te hopen op een plaats in de top 15, en ik denk toch stilaan ook op de top 10.”

Maar de overwinning? Die zal Gustaph wellicht niet binnenhalen. Die is volgens Peter weggelegd voor Zweden. Loreen, die het Songfestival in 2012 al eens won met ‘Euphoria’, neemt opnieuw deel met ‘Tattoo’ en is dé topfavoriet om straks met de grote prijs naar huis te gaan. Maar volgens Peter moeten de Zweden nog niet te hard van stapel lopen. Hij ziet in Finland een niet te onderschatten concurrent.

Grootste concurrent

“Die moet je echt in de gaten houden”, bedenkt Peter zich. “Het ziet er fantastisch uit. Het is heel TikTok, het is heel nu. Het is een combinatie van heel agressief en toch zeer K3. Een onwaarschijnlijke combinatie”, vindt de Songfestivalcommentator. “Ik denk dat jongeren het geweldig gaan vinden en dat heel veel mensen gewoon gaan meedansen. En hij brengt het bovendien zeer goed.” Een kanshebber dus! Het belooft nog spannend te worden!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws