Vlak voor nieuwe seizoen van 'Thuis': grote spoiler uitgelekt door onoplettendheid van makers

230617mathiasvergelslynnvandenbroeckthuisvrt1
‘Familie’ is alweer een weekje bezig, maar ook ‘Thuis’ maakt zich intussen klaar voor de start van het nieuwe tv-seizoen. Op maandag 4 september krijgen de trouwe kijkers eindelijk een antwoord op al hun prangende vragen. Maar één mysterie lijkt nu al van de baan.
Eén van de grootste cliffhangers in 'Thuis' was het lot van Tamara (Tine Priem), die de baby van Lowie (Mathias Vergels) draagt. Zij liep in de seizoensfinale een zwangerschapsvergiftiging op en verloor het bewustzijn. Eerder lekte al uit dat zowel haar leven als dat van het kindje niet in gevaar zouden zijn. Tine Priem staat namelijk gewoon weer op de set en de makers zijn al op zoek naar baby’s om te figureren.
Maar nu zijn nog meer opvallende details aan het licht gekomen over deze verhaallijn. Zo heeft ‘Thuis’ net een foto van Christine (Daphne Paelinck) achter de schermen gedeeld en wie goed kijkt ziet daarop zelfs al de geboortekaartjes van Lowies dochtertje liggen. Het gokken naar de naam kan beginnen!

Polly?

Wie goed inzoomt op de kaartjes, ziet meteen dat de naam op ‘Y’ eindigt. Daarvoor merken we een dubbele ‘L’ op. Thilly zal het kindje wellicht niet heten. Lilly, Kelly, Holly, Billy of Molly dan? Opties genoeg. Maar onze gok gaat toch uit naar Polly, wat een mooie verwijzing zou zijn naar Paulien (Tina Maerevoet), de overleden mama van het kindje.
Leuk detail, in plaats van traditionele doopsuikers heeft Lowie voor pindanootjes gekozen. Trouwe kijkers weten natuurlijk dat hij tijdens de zwangerschap van Tamara naar zijn dochtertje verwees met de naam ‘Linda de pinda’.