"Voor eerst in geschiedenis": 'The Masked Singer' krijgt compleet andere wending TV en Radio
TV en Radio

"Voor eerst in geschiedenis": 'The Masked Singer' krijgt compleet andere wending

"Voor eerst in geschiedenis": 'The Masked Singer' krijgt compleet andere wending

Morgenavond kunnen we alweer genieten van de derde aflevering van ‘The Masked Singer’. Daarin zetten Leeuw, Champignon, Raaf, Groot Licht, Mummie en Soaperstar weer hun beste beentje voor. En de kijkers mogen een enorme plottwist verwachten.

Tine Embrechts, Julie Van den Steen en Andy Peelman doen morgenavond hun uiterste best om de identiteit van de deelnemers te ontrafelen. Net zoals vorige week worden ze daarin bijgestaan door een mystery speurder. “Maar jullie krijgen vanavond niet alleen de hulp van onze mystery speurder. Er is ook nog extra hulp aanwezig”, kondigt presentator Jens Dendocnker aan.

En wel van het publiek in de studio. Voor het eerst in de geschiedenis van het populaire VTM-programma mogen de speurders de hulp van het publiek inschakelen. Maar dat mogen ze natuurlijk niet zomaar. Ze kunnen het publiek slechts vier keer als joker inschakelen. “Dat zal dus niet bij elke Masked Singer lukken”, legt Jens uit.

“Ze gaan goed moeten overleggen en samen beslissen. Als ze de hulp van het publiek inroepen, komen ze te weten aan welke namen ons publiek zit te denken.” Nog een kleine verrassing: het publiek bestaat morgen uit de 100 beste speurders én 100 slechtste speurders van het vorige seizoen. “Jullie zijn dus gewaarschuwd”, klinkt het bij de presentator. Het zal het speurdersteam in ieder geval tot nieuwe inzichten brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws